ANSÖK OM DELTAGANDE

LEDIGA PLATSER KVAR FÖR CYKELTUREN TILL PARIS 2024

Team Rynkeby håller just nu på att starta upp teamen för den kommande säsongen, där projektet återigen kommer att ta sikte på den årliga resan till Paris. Team Rynkeby Fonden har fortfarande några lediga platser öppna på de lokala teamen.

 Om du är intresserad, skicka in din ansökan här >

Den 31 augusti stänger Team Rynkeby Fonden formellt för ansökningar till teamen som nästa sommar kommer att cykla till Paris till förmån för barn med kritiska sjukdomar. I Sverige går pengarna till Barncancerfonden och Barnhjärnfonden.

Mer än 2 500 personer har sökt en plats i projektet, och de måste nu fördelas mellan de totalt 65 lag som Team Rynkeby Fonden kommer att starta upp under säsongen 2021-2022 i nio länder; Danmark, Sverige, Finland, Norge, Island, Färöarna, Tyskland, Schweiz och Belgien. Dessutom etableras ett internationellt team med cyklister från ett antal europeiska länder.

SKYNDA ATT ANSÖKA
Om du drömmer om att få cykla till Paris nästa sommar med Team Rynkeby ska du inte vänta för länge med din ansökan!
- Vi fyller på efter hand som ansökningarna kommer in, och på vissa team finns det fortfarande några platser kvar. Men vi försöker öka upp antalet platser, så vi kan ge så många som möjligt denna helt fantastiska upplevelse av att bli en del av ett helt unikt projekt och gemenskap som samlas kring att göra något gott för sig själva samtidigt som man gör gott för andra, säger Jørgen HK Jepsen, Team Rynkeby Direktör

Gemenskapen är viktig. Enligt Jørgen H.K. Jepsen finns många människor som efter coronapandemin nu söker den gemenskapen som Team Rynkeby projektet representerar.
- Vi behöver de här gemenskaperna, på Team Rynkeby blir du en del av en stark och unik gemenskap, där träning, roliga upptåg och omtanke för andra tillsammans med andra människor är huvudelementen - och många får vänner för livet i den gula tröjan, säger han och fortsätter:

- Och samtidigt blir du en del av en aktiv träningsgemenskap, där du får känna glädjen av att komma i bättre form. Sedan kulminerar allt med denna ultimata cykelupplevelse med ett episkt avslut i Paris. Samtidigt är du med och bidrar till livsviktig forskning, säger Jørgen H.K. Jepsen.
 
Om du är intresserad, skicka in din ansökan här >