4-6 port
1 l kokosdryck
2 dl grötris
½ tsk salt
1 msk honung
1 vaniljstång
1 kanelstång
Sätt ugnen på 100 grader.
Koka upp kokosdryck, grötris, salt, urskrapad vaniljstång och en kanelstång.
Lägg på ett lock och ställ i ugnen i 2 timmar till riset har mjuknat.
Låt svalna något.
Förvara i kylskåp.
Till servering:
God Morgon® EKO Orange
Mango
Servera gröten med kall apelsinjuice och färsk eller frusen mango.
Tips
TIPS - Grötriset som blev över från julen är perfekt att göra ett mättande och gott mellis på året om.
TIPS - Koka gröt i ugnen, den blir alltid bra, aldrig bränd och du slipper passa den.
TIPS - Här kan du använda urskrapade vaniljstänger som blivit över från annat eftersom de hinner ge smak till hela gröten när de kokar så länge trots att de inte är några frön i.