RECEPT
FLUFFIGA PANNKAKOR MED APELSIN
De här pannkakorna får en frisk och härlig smak tack vare apelsinjuicen. Numera gör jag alltid mina pannkakor med apelsinjuice.

RECEPT
De här pannkakorna får en frisk och härlig smak tack vare apelsinjuicen. Numera gör jag alltid mina pannkakor med apelsinjuice.
2 port.
2 dl God Morgon® EKO Orange
1 ½ dl havremjöl
1 dl majsmjöl
½ msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
½ tsk salt
3 ägg
kokosolja att steka i
Vispa samman apelsinjuice och havremjöl.
Vispa ner majsmjöl och fiberhusk.
Vispa ner bakpulver och salt.
Vispa ner äggen.
Låt smeten stå i 10 minuter.
Stek små pannkakor i lite kokosolja.
Servera pannkakorna med exempelvis ljummen hasselnötssås och bär.
Hasselnötsås
Värm 1 dl grädde med 1 dl choklad- och hasselnötskräm.
Tips
TIPS - Om du använder en stavmixer eller matberedare kan du mixa ihop alla ingredienser på en gång och vara säker på att smeten blir klumpfri.
TIPS - Är du osäker på om äggen är färska? Lägg dem i ett glas vatten. Sjunker de är de fortfarande okej. Visste du att bäst före-datumet utgår från att äggen förvaras i rumstemperatur? I kylen håller de i flera veckor längre.